Usein Kysyttyä

Varuskuntaan on helppo tilata. Meillä on järjestelmässä kaikki osoitteet valmiina. Valitset vain palveluspaikkasi ja yksikkösi niin tavara tulee perille.
Joka arkipäivä ennen klo 12 tulleet tilaukset lähetetään samana päivänä. Postin yleinen toimitusaika varuskuntiin on 1-3 arkipäivää.
Mikäli tilauksesi ei ole saapunut neljässä arkipäivässä tupaasi, käy kysymässä yksikkösi kirjurilta tai toimistoaliupseerilta onko paketti saapunut varuskunnan esikuntaan tai postituskeskukseen. Mikäli paketti ei ole saapunut sinnekään, ota yhteyttä WhatsApp asiakaspalveluumme viestillä.
Kyllä. Toivomme saavamme teiltä palautetta ja ehdotuksia mahdollisimman paljon. Näin saamme kehitettyä valikoimastamme parhaan mahdollisen. Jos haluat toivoa lisää tuotteita valikoimaan ehdota niitä meille some-kanavillamme, discord-palvelimellamme tai WhatsAppiimme +358 45 3542874
Paketit toimitetaan omiin tupiin toimistoaliupseerin ja kirjurin toimesta. Joissakin varuskunnissa paketit on noudettavissa päivystäjän pöydältä.
Ei tule. Puolustusvoimilla on kuljetussopimus postin kanssa eli ylimääräisiä kuluja ei ole.