Tarina PlusYkkösestä

 

Idea Plusykköseen lähti tarpeesta helpottaa jokaisen varusmiehen elämää. Huomasimme varusmiespalvelusta suorittaessamme, kuinka pienilläkin teoilla voi olla suuri merkitys sujuvamman palveluksen kannalta. Juuri tähän arjen sujuvoittamiseen tähtäämmekin PlusYkkösessä laajalla ja kaikenkattavalla tuotevalikoimalla, josta löydät haluamasi tuotteet aina alusvaatteista akkupankkeihin.

Plusykkönen on mukanasi läpi varusmiespalveluksen ja meiltä tilaat vaivattomasti tuotteet suoraan omaan kotiyksikköösi. Palvelusta aloittaville onnistuu tilaus myös omaan kotiosoitteeseen. Palveluksen aloittaville olemme koonneet kattavan Starter pack nimellä kulkevan tuotepaketin, jonka avulla palvelus lähtee kivuttomammin käyntiin.

Visionamme on olla maan johtava varusmiesten verkkokauppa, johon voi aina luottaa. Haluammekin toiminnassamme korostaa luotettavuutta, vaivattomuutta ja nopeutta.

Tiimimme koostuu monipuolisista osaajista, joilla on useamman vuoden kokemus niin yrittäjyydestä, vähittäistavarakaupasta kuin logistiikastakin. Olemme myös suorittaneet itse varusmiespalveluksen 2020-2021, joten tiedämme hyvin tarkasti ja ajankohtaisesti mitä sujuva varusmiespalvelu vaatii – plusykkösiä -. Tästä nimemmekin sai alkunsa.

 

Toivotamme kaikille ikimuistoista aikaa armeijassa!