Meistä

Idea Plusykköseen lähti tarpeesta helpottaa jokaisen varusmiehen elämää. Huomasimme varusmiespalvelusta suorittaessamme, kuinka pienilläkin teoilla voi olla suuri merkitys sujuvamman palveluksen kannalta. Juuri tähän arjen sujuvoittamiseen tähtäämmekin plusykkösessä laajalla ja kaikenkattavalla tuotevalikoimalla, josta löydät haluamasi tuotteet aina alusvaatteista akkupankkeihin.

Plusykkönen on mukanasi läpi varusmiespalveluksen ja meiltä tilaat vaivattomasti tuotteet suoraan omaan kotiyksikköösi. Palvelusta aloittaville onnistuu tilaus myös omaan kotiosoitteeseen.

Visionamme on olla maan johtava varusmiesten verkkokauppa, johon voi aina luottaa. Toiminnassamme korostuukin luotettavuus, vaivattomuus ja nopeus.

Tiimimme koostuu monipuolisista osaajista, joilla on useamman vuoden kokemus niin yrittäjyydestä, vähittäistavarakaupasta kuin logistiikastakin. Olemme myös suorittaneet itse varusmiespalveluksen 2020-2021, joten tiedämme hyvin tarkasti ja ajankohtaisesti mitä sujuva varusmiespalvelu vaatii.